فیلم شناسیمعرفی فیلم
معرفی مستند «نت ممنوعه»: صحنه برای جکسون امنترین جا روی زمین است!
مستند «نت ممنوعه» به کارگردانی محسن اردستانی رستمی و محصول نصر تی وی پرترهای از زندگی مایکل جکسون را از روزگاران اولیه حرفه او تا روزهای موفقیتهای بزرگش دنبال میکند.

دیگر جایی نیست که مایکل جکسون را به عنوان پادشاه موسیقی پاپ جهان نشناسند. در هر جا که King Of Pop را جستجو کنید به نام میکل جکسون برمیخورید. حالا چرا همه وی را پادشاه موسیفی میدانند سوالی است که شاید بعد از مطالعه مطلب زیر پاسخ بخشی از آن را دریافت کنید.
مستند «نت ممنوعه» به کارگردانی محسن اردستانی رستمی و محصول نصر تی وی پرترهای از زندگی مایکل جکسون را از روزگاران اولیه حرفه او تا روزهای موفقیتهای بزرگش دنبال میکند و همچنین به مرگ اسرارآمیز این ستارۀ بزرگ میپردازد.
در این مستند به اشعار و برخی از آثار دینی و ضد غربی مایکل جکسون اشاره شده و با استفاده از تصاویر آرشیوی و گفتوگوهایی با خانواده این خواننده به بیان نکاتی پیرامون زندگی شخصی وی پرداخته است.
ترانهای در وصف مردم فلسطین!
در دست نوشتههایی که از این خواننده به جامانده، ترانهای در وصف مظلومیت مردم فلسطین نوشته شده که هرگز هم خوانده نشده است.

دشتهای کهن را میبینم، تنها یک قرن قبل
زمانی که داستان صلح گفته میشد
زمانی که جلیل، رود اردن را در برمیگرفت
آنچه که بر جامانده، داستان جنگ است و مرگ و مردن
بمبها پرواز میکنند، بدنها تکه تکه میشوند، میبینم که کودکان گریه میکنند
آنها برای چه میجنگند؟
من برایت دعا میکنم
آه، فلسطین
آه، فلسطین
من تو را به دوش میکشم
آه، فلسطین
فلسطین
در عمق وجودم
همواره دوستت خواهم داشت…
شایعه مسلمان شدن از کجا پیش آمد؟
شایعه مسلمان شدن مایکل جکسون مهمترین نکتهای است که در این مستند مدنظر قرار گرفته است. داستان مسلمان شدن مایکل جکسون در سالهای بعد از ماجرای دادگاه -مردم در برابر جکسون- سال ۲۰۰۵ به وجود آمد. جکسون پس از تبرئه از تمام اتهامات کودک آزاری مدتی خود را پنهان کرد و ازدید عموم فاصله گرفت. او که در این مدت به همراه فرزندانش در خانهای در کشور ایرلند ساکن بود، برای برخی کارهای تجاری به کشور مسلمان بحرین مسافرت میکرد. او که قصد داشت مردم بحرین او را نشناسند با لباس زنان عربی به مراکز عمومی شهر رفتوآمد میکرد که خود همین پوشش مبدل باعث به وجود آمدن جنجالها و شایعات دیگری شد. در یکی از همین رفت و آمدها، یکی از فروشندگان بازار، محافظین مایکل جکسون را شناخت. بدین ترتیب شایعه گردید که جکسون در کشور بحرین سکونت دارد در حالی که او در اصل بعد از دادگاه سال ۲۰۰۵ به مدت ۱ سال و نیم در کشور ایرلند سکونت داشت و به هیچ عنوان در بحرین یا دبی ساکن نشد.
رفت و آمد زیاد مایکل به کشوری که ۸۰ درصد مردم آن مسلمان بودند و همچنین پوشیدن لباسهای سنتی عربی مردانه و زنانه که برای فاش نشدن هویتش در عموم از آن استفاده میکرد، شروعی بود برای ایجاد شایعاتی جدید. مهمترین این شایعات، شایعهٔ مسلمان شدن مایکل جکسون بود که درست بعد از مشاهده شدن جکسون در بحرین با لباسهای عربی مطرح شد. خبرهایی جسته و گریخته نیز در منابع خبری جهان پخش شد: «او پس از مسلمان شدنش گفت که قصد دارد به زودی یک آهنگ دربارهٔ دین اسلام و به زبان عربی اجرا کند». مدتی بعد آهنگی با نام «Give Thanks To Allah» نیز انتشار یافت که شایعه شد توسط مایکل جکسون خوانده شده است اما در اصل توسط Zain Bhikha، خوانندهٔ اهل آفریقای جنوبی خوانده شده بود. سپس در منابعی دیگری جکسون اظهار کرد: وقت آن فرا رسیده است که در برابر خداوند به گناهانم اعتراف کنم و به خاطر همه چیز عذرخواهی نمایم.
همچنین شایعاتی مبنی بر اینکه جکسون قصد فروش تمام املاکش را در آمریکا دارد و میخواهد برای همیشه در بحرین زندگی کند، به وجود آمد. در پی این اخبار، روزنامهٔ جمهوری اسلامی، اسلام آوردن مایکل را نپذیرفت و او را یک منحرف خواند.
اما شایعهٔ اصلی در سال ۲۰۰۸ و اولین بار توسط روزنامهٔ «سان» انگلستان که به یکی از روزنامههای شایعه پرداز معروف است، بیان شد. این روزنامه مدعی بود که از طرف منبعی آگاه و معتبر، باخبر شده که مایکل جکسون به اسلام گرویده است. همچنین این روزنامه مدعی بود مایکل جکسون خواننده ۵۰ ساله در خانهٔ دوستش در لس آنجلس به دین اسلام گرویده و نام «میکائیل» را برای خود برگزیده است و در حالی که لباس سنتی اسلامی بر تن کرده بود طی مراسمی در حضور یک روحانی اعتقادش به قرآن و اسلام را اعلام کرد.
شایعهٔ مسلمان شدن مایکل جکسون هیچگاه از طرف خودش تأیید یا رد نشد. اما پس از مرگ ناگهانی و مشکوک مایکل جکسون، برادر او، جرمین جکسون، که از سال ۱۹۸۹ مسلمان شده بود، اعلام کرد: اگرچه او هرگز مسلمان نشد اما به اسلام اعتماد داشت.
مایکل جکسون در طول عمر خود بسیار مطالعه میکرد. او کتابخانهای عظیم را در خانهاش ساخته بود و به گفتهٔ نزدیکانش، اکثر کتابها را خوانده بود. زمانی که جرمین جکسون برای مراسم حج به مکه رفت، برای مایکل کتابهای بسیاری را در رابطه با اسلام آورد و مایکل با خواندن آن کتابها به اسلام اطمینان پیدا کرد.
خواهر مایکل جکسون نیز در این رابطه گفت: وی پیش از مرگش در سال ۲۰۰۹ در شرف اسلام آوردن بوده است. برادرم متون معنوی اسلامی را بسیار مطالعه میکرده است.
با مرگ این خواننده، این شایعات دوباره شدت گرفت، تا جایی که در برخی منابع گفته شد که مایکل جکسون را به شیوهٔ اسلامی دفن میکنند؛ اما این اتفاق هرگز نیفتاد.
شایعه قتل مایکل جکسون چه بود؟
در قسمت پایانی این مستند نمایش داده میشود «دکتر کانراد موری» که در چند ماه پایانی زندگی مایکل جکسون از او مراقبت میکرد، به دلیل سهل انگاریهای بسیار باعث مرگ مایکل جکسون شد و با دروغهای بسیار، همانند خودکشی مایکل، قصد تبرئهٔ خود را داشت. به گفتهٔ قاضی، دکتر موری در جریان روند دادگاه هم بطور مدام دروغ گفته است.
در طول مدت ۶ هفتهای برگزاری این دادگاه ۲۴ جلسهای، بیش از ۴۰۰ سند ارائه شد و ۴۹ شاهد نیز احضار شدند که بعضی از آنها، دکتر، پلیس و حتی از میان دوستان کانراد موری بودند.
کانراد موری در طول مدت این دادگاه هرگز به جایگاه شهود نرفت تا وقایع روز مرگ مایکل را خودش توضیح دهد. بنا برگفته «دنا کول»، کارشناس قانونی و متخصص دادگاههای جنایی، این پزشک از ترس سوالات سخت تیم دادستانی تصمیم گرفت از دادن شهادت و دفاع از خود خودداری کند. دکتر موری باید به سوالات زیادی دربارهٔ خلافکاریها و سو رفتارهای خود پاسخ میداد که میتوانست در نهایت به ضررش تمام شود و خوب البته حاضر نشد خود را در معرض این سوالات قرار دهد.
در پایان میتوان اشاره کرد که اتهامات پیرامون جکسون در طی دهه گذشته عمدتاً به یک دلیل محو شدند و آن این بود که مردم هر چه بیشتر در اتهامات مایکل جکسون دقیق میشدند، مدارک بیشتری برای رفع اتهام از او مییافتند.