در این اینفوگرافیک به معرفی و بررسی ۱۰ مستند خارجی محصول سال ۲۰۱۹ میپردازیم که دیدنشان را نباید از دست بدهیم.
«جاسوسی که به زمین افتاد» در هیچ یک از مولفههای فنی و هنری کمفروشی نکرده و برای تکتک عناصرش سنگ تمام گذاشته.
دلایل موفقیت مستند آپولو ۱۱ متعددند، ولی یکی از کلیدیترین آنها کشف ساعتها فیلم رنگی با فرمت بزرگ ۶۵ میلیمتری در «دفتر ملی بایگانی آمریکا» است که تمام زوایای مأموریت را پوشش دادهاند.
غرش صدای «محمدعلی» به قدرتمندی ضربه دستش بود. مستند «اسم من چیست: محمدعلی» ادای احترامی به هر دو مشخصه بارز او کرده و اجازه داده تا این بوکسور سنگینوزن که سه بار عنوان قهرمانی را به دست آورده بود؛روایت خودش را روی ترکیبی از تصاویر و صداهای آرشیوی ارائه کند.
مستند «هک بزرگ» به کارزار انتخاباتی ترامپ، کارزار خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و دیگر کارزارهای انتخاباتی که در سایر نقاط جهان رخ دادهاند و ارتباط آنها با «کمبریج آنالتیکا» میپردازد.
کارگردان برزیلی پِترا کاستا در جدیدترین مستند خود به نام لبهی دموکراسی، بر آشفتگی سیاسی برزیل تمرکز کرده است و خبر از وقوع همین آشفتگی در دیگر کشورها میدهد.
«پارلمان را شکست بده» یک دستور کار مشخص سیاسی دارد. این مستند میخواهد سختکوشی، شجاعت و سیاستهای پیشروگرایانه این زنان را تبلیغ کند، زنانی که همگی در زندگی با مشکلات مالی دستوپنجه نرم میکنند،
مستند جدید نتفلیکس که چندی پیش (آوریل ۲۰۱۹) منتشر شد، مجموعهای حرفهای درباره طبیعت است.
مخاطب پیام اصلی مجموعه، انسانی است که هر روز با نابخردیهایش لطمه جدیدی به زیستبومهای طبیعی وارد میکند و ادامه این روند میتواند به نابودی طبیعت بکر بیانجامد.
مستند «کارخانه آمریکایی» به موضوع جهانیسازی و رقابت تجاری میان آمریکا و چین میپردازد و داستان آن درباره یک میلیاردر چینی به نام «کائو دوانگ» است که در اواخر سال ۲۰۱۴ میلادی، یکی از کارخانههای تعطیل شده جنرال موتورز را در ایالت اوهایو خریداری کرد تا بتواند شعبه آمریکایی کمپانی بزرگ ساخت شیشه اتومبیل خودش به نام «فویائو» را تاسیس کند به همین دلیل تعدادی نیرو از چین به آمریکا آمدند و در کنار دو هزار کارگر آمریکایی مشغول به کار شدند.
مستند که تیم بسکتبال سن کانتن را مورد بررسی قرار میدهد، اعضای تیم بسکتبال و زندانیان را در “Q” در طول سفر توانبخشی و رستگاری ممکن مورد بررسی قرار میدهد.
ایدههایی که بر صنعت تکنولوژی و زندگی روزمره ما حکمفرما هستند، همگی از یک استارت آپ مرموز سیلیکون والی به نام “جادوی عمومی” متولد شدهاند که در سال ۱۹۹۰ باعث ساخت اولین تلفن هوشمند توسط شرکت اپل گردید.